Ontmoet de trainers

Op Crossworld Millstream komen trainen onder begeleiding van een trainer?
Neem vrijblijvend contact met ze op.

Margo van Nijnatten

Gediplomeerd instructrice wedstrijdsport niveau 4. Ruime ervaring in opleiding van paarden tot en met Z2 dressuur, Z springen en 3 ster eventing.

Mijn kernwaarden zijn vertrouwen – balans – controle – uitdaging en plezier.

Tevens hulp nodig bij verkoop en advies eventingartikelen via The Eventingshop.

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden, Neem dan contact op via of kijk naar de agenda op mijn Facebookpagina.

Ilonka Kluytmans

Mijn naam is Ilonka Kluytmans, een gedreven eventing amazone en ORUN gediplomeerd instructeur niveau 4 discipline Eventing. In de afgelopen 19 jaar dat ik internationaal eventing rijd, heb ik verschillende paarden opgeleid tot internationaal 4* niveau. Ik heb 2x deelgenomen aan het EK Landelijke Ruiters (2017 Teambrons en individueel 5e) en 1x deelgenomen aan het EK senioren. Heb verschillende keren zilver gewonnen op het NK 3* niveau en 1x Brons op het NK senioren. Al deze gave ervaringen geef ik graag door in mijn lessen want daar ligt ook een passie van mij. Het maakt me niet uit welk niveau de combinatie is, zolang je gedreven bent en graag wil leren maken we er een toffe les van!

Marcelle de Kam

Ik zit al vanaf  jonge leeftijd op de paarden en behaalde op zowel nationaal als internationaal niveau verschillende successen in de eventing. In Domburg run ik samen met mijn ouders en partner Domburg Holiday Resort Stables. Inmiddels ben ik ondertussen 6 jaar actief als bondscoach voor de junioren en YR eventing, en heb ik  de coach 5 opleiding afgerond van het NOS NSF. Ook ben ik geregeld te vinden op Millstream’s Crossworld en geef ik trainingen aan enthousiaste en leergierige ruiters op elk niveau en proberen we samen hunnen doelen te verwezenlijken

Sanne Hoek

Mijn naam is Sanne Hoek. Mijn passie voor paarden is al op jonge leeftijd begonnen, in het begin vooral dressuur en springwedstrijden gereden en rond mijn 13e ben ik begonnen met de eventingsport. Ik heb een eigen bedrijf genaamd SH eventing waarin ik (jonge) paarden opleidt en lessen geef in de dressuur, springen en eventing.
Zo geef ik ook regelmatig crosslessen bij Crossworld Millstream. Mocht je jezelf willen aanmelden voor een les of meer informatie over mij en mijn bedrijf willen.

Miranda Snepvangers

Miranda Snepvangers geeft al jaren les op Crossworld Millstream. Als gediplomeerd ORUN 3instructeur kan Miranda jouw verder helpen met met zowel de basisbeginselen als de verdere stappen in het crossen. 
 
Miranda geeft regelmatig clinics op Crossworld Millstream en is te boeken voor lessen.

Marc Rigouts

Marc Rigouts heeft namens België gereden op de Olympische spelen van 2012 in de eventing. Een heuse leermeester om les van te krijgen. 
 
Leer de kneepjes van Marc Rigouts tijdens een van zijn clinics op Crossworld Millstream!