De prijzen om te komen crossen

Wil je graag kennis maken met de eventing? Dan kan je bij ons terecht op het geheel vernieuwde Crossworld Millstream. Ervaar het crossterrein met je paard of pony.
Het crossterrein beschikt over diverse hindernissen zoals een gigantische waterbak, piano op- afsprong, heuvels, greppel, coffin en nog veel meer hindernissen.

Kosten per combinatie

Vrij trainen

1e paard : € 25,00-
2e en volgende paard(en) : € 20,00-

Lessen/Training

Kom lessen of trainen onder begeleiding.

4 personen per groep: €40,00- p.p. (60 min)

3 personen per groep: €45,00- p.p.  (60 min)

2 personen per groep: €50,00- p.p. (60 min)

1 persoon per groep: € 55,00- p.p. (45 min) 

Alle lessen zijn inclusief terreinhuur.

Trainen onder begeleiding

Of je nu traint voor een competitie of gewoon op zoek bent naar een spannende uitdaging, onze faciliteiten bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle rit. Je kan komen trainen onder deskundige begeleiding van een ORUN 3 All Round instructeur. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf te trainen of onder begeleiding van je privé trainer. 

Onze hindernissen zorgen voor een veilige en uitdagende ervaring voor jou en je paard.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Lessen

Komen lessen? We bieden een scala aan lessen die zijn ontworpen om ruiters van alle niveaus te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Onze ervaren instructeurs zijn gepassioneerde experts die klaar staan om jou te begeleiden bij elke stap van je avontuur. Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden onder de knie wil krijgen of een gevorderde ruiter die zijn techniek wil verfijnen, onze lessen zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Tijdens onze lessen op het crossterrein krijg je de kans om te trainen op een verscheidenheid aan uitdagende hindernissen en parcours. Van natuurlijke obstakels tot technische sprongen, ons terrein biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te testen en te verbeteren.

Bovendien zorgen onze goed onderhouden faciliteiten en ons toegewijde team ervoor dat zowel jij als je paard comfortabel en veilig zijn tijdens elke les. We streven ernaar om een ​​leuke, leerzame en ondersteunende omgeving te bieden waarin je kunt groeien als ruiter en een diepere band kunt opbouwen met je paard.

Of je nu droomt van deelname aan wedstrijden of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit in de natuur, onze lessen op het crossterrein bieden voor elk wat wils.

Partners