Lessen en trainen bij Crossworld Millstream

Komen lessen? We bieden een scala aan lessen die zijn ontworpen om ruiters van alle niveaus te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Onze ervaren instructeurs zijn gepassioneerde experts die klaar staan om jou te begeleiden bij elke stap van je avontuur. Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden onder de knie wil krijgen of een gevorderde ruiter die zijn techniek wil verfijnen, onze lessen zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Lessen o.b.v. Miranda Snepvangers

Tijdens onze lessen op het crossterrein krijg je de kans om te trainen op een verscheidenheid aan uitdagende hindernissen en parcours. Van natuurlijke obstakels tot technische sprongen, ons terrein biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te testen en te verbeteren. Je kan komen trainen onder deskundige begeleiding van een ORUN 3 All Round instructeur Miranda Snepvangers. 

Bovendien zorgen onze goed onderhouden faciliteiten en ons toegewijde team ervoor dat zowel jij als je paard comfortabel en veilig zijn tijdens elke les. We streven ernaar om een ​​leuke, leerzame en ondersteunende omgeving te bieden waarin je kunt groeien als ruiter en een diepere band kunt opbouwen met je paard.

Trainen onder begeleiding van een instructeur

Of je nu traint voor een competitie of gewoon op zoek bent naar een spannende uitdaging, onze faciliteiten bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle rit. 

Als je droomt van deelname aan wedstrijden of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit in de natuur, onze lessen op het crossterrein bieden voor elk wat wils.

Op Crossworld Millstream bieden wij verschillende trainers aan die jou een gave ervaring kunnen bieden. 

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Zelfstandig trainen

Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf te trainen of onder begeleiding van je privé trainer. 

Dan kan je bij ons terecht op het geheel vernieuwde Crossworld Millstream. Ervaar het crossterrein met je paard of pony. Het crossterrein beschikt over diverse hindernissen zoals een watervak, piano op en afspring, grote berg en meer. 

Onze hindernissen zorgen voor een veilige en uitdagende ervaring voor jou en je paard.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Partners