Vraag en antwoord

Wil je graag komen crossen op ons crossterrein, maar heb je eerst wat vragen? Wij hebben een aantal van de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord.

Algemeen

Denk je na om een reservering te boeken maar heb je nog wat vragen? Hieronder hebben wij al een aantal vragen voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Wij rekenen per persoon €25,-. Voor het eerste paard €25,-. Vervolgens per ieder extra paard €20,-.

Heimolen 41, 4625DC
Bergen op Zoom
The Netherlands

Dagelijks van 08:00 – 21:00

Reserveren

Vragen betreft het reserveren? Neem hieronder eens een kijkje.
Staat je vraag er niet tussen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Bij ons kan je enkel langskomen op reservering. Online reserveren kan tot 24 uur voor je sessie. Wil je sneller terecht? Bel ons dan, wellicht hebben wij direct plek.

Reserveren is super eenvoudig. Plaats hier online je reservering. Kies het aantal ruiters en paarden, de datum en tijd. 

Ja, dat kan. Echter vragen wij u vriendelijk om online te reserveren. Wilt u binnen 24 uur bij ons komen crossen? Dan kunt u bellen.

Een reservering plaatsen is alleen mogelijk als je direct online afrekent. Op deze manier voorkomen we dat het terrein niet voor niets vrijgehouden wordt. Heb je een offerte of BTW factuur nodig? Neem dan contact met ons op. 

Betalen & annuleren

Wij doen ons best om de reservering en betaling zo transparant mogelijk te laten plaatsvinden. De online transactie verloopt veilig via Mollie. 

De betaling gaat online via de website. Contant betalen is geen optie. 

U kunt uw reservering annuleren echter vindt er geen restitutie plaats bij annulering. Indien gewenst kunt u uw reservering eenmalig verzetten. Dit kan uiterlijk 24 uur voor de aanvang van uw reservering. Een reservering kan bovendien alleen verplaatst worden naar een vastgestelde sessie van een gelijk type, welke is gepland binnen twee weken na de datum waarop de oorspronkelijke gereserveerde sessie zou plaatsvinden.

Het is mogelijk een reservering tot 24 uur van tevoren te verplaatsen. Neem contact met ons op om uw reservering te verplaatsen.

Partners