Het geheel vernieuwde Crossworld MIllstream

Wil je graag kennis maken met de eventing? Dan kan je bij ons terecht op het geheel vernieuwde Crossworld Millstream. Ervaar het crossterrein met je paard of pony. Het crossterrein beschikt over diverse hindernissen zoals een watervak, piano op en afspring, grote berg en meer. 

Crossterrein voor ieder niveau

Welkom bij Crossworld Millstream, waar passie en uitdaging samenkomen in de adembenemende wereld van eventing. Als toonaangevend crossterrein bieden wij een unieke omgeving voor ruiters van alle niveaus om hun vaardigheden te verbeteren en hun grenzen te verleggen.

Ons terrein is zorgvuldig ontworpen om een ​​uitdagende en stimulerende ervaring te bieden, met een mix van natuurlijke hindernissen en technische elementen die het hart van elke eventingruiter sneller laten kloppen. Van majestueuze hellingen tot uitdagende waterpartijen, ons terrein biedt een diverse en opwindende reeks obstakels om te overwinnen.

BEREID JE VOOR OP DE MOOISTE HINDERNISSEN EN UITDAGINGEN

Ontdek de opwinding van onze hindernissen en uitdagingen in paardencross en eventing bij Crossworld Millstream. Bij ons draait alles om de spanning van het overwinnen van obstakels en het bereiken van nieuwe hoogten met jouw paard of pony.

Onze hindernissen zijn ontworpen om zowel de ervaren ruiter als de beginner uit te dagen. Van natuurlijke hindernissen tot technische parcours, elk element is zorgvuldig ontworpen om zowel de vaardigheden van ruiter als paard te testen. Bij Crossworld Millstream geloven we in het creëren van een omgeving waarin zowel jij als je paard kunnen groeien en excelleren.

Zelfstandig trainen

Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf te trainen of onder begeleiding van je privé trainer. 

Dan kan je bij ons terecht op het geheel vernieuwde Crossworld Millstream. Ervaar het crossterrein met je paard of pony. Het crossterrein beschikt over diverse hindernissen zoals een watervak, piano op en afspring, grote berg en meer. 

Onze hindernissen zorgen voor een veilige en uitdagende ervaring voor jou en je paard.

TRAINEN ONDER BEGELEIDING

Of je nu traint voor een competitie of gewoon op zoek bent naar een spannende uitdaging, onze faciliteiten bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle rit. Je kan komen trainen onder deskundige begeleiding van een ORUN 3 All Round instructeur. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf te trainen of onder begeleiding van je privé trainer. 

Onze hindernissen zorgen voor een veilige en uitdagende ervaring voor jou en je paard.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Partners