18 mei 2024: HOBBY HORSE CROSS EVENT

Doe mee aan het spectaculaire ALLEREERSTE Hobby Horse Cross Event op crossworld Millstream! Leg een dressuurproef af, start in het springparcours en cross vervolgens over het mega crossterrein; Crossworld Millstream. Je springt hierbij over natuurlijke hindernissen, een heuvel en zelfs door een mega vette waterbak!
 
De deelnemers worden ingedeeld op leeftijd. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau deelnemen! Zo wordt dit gave cross country parcours een heuse uitdaging voor jong en oud. Niks keep calm, Gas d’r op!
 
Het belooft een spetterende dag te worden met onder andere de gave wedstrijd, ruiterfitheid en een MEET EN GREET met de enige echte Kristy Snepvangers en Sneppie! Even klaar met al het sporten? Kom dan lekker shoppen in de All About Kristy en de Khtviento stand.
 
Aan het eind van de dag is er een uitgebreide prijsuitrijking. Ga jij naar huis met een van de vele gave prijzen? Alle deelnemers gaan naar huis met een unieke ervaring én een goedgevulde goodiebag. Kortom; een dag die je niet wilt missen. Bestel snel jouw ticket voor deze gave dag!
Dit delen met anderen: